eva

Bokri – ekološko razgradljivi proizvodi, Eva Štraser

 

Eva Štraser, ambiciozna podjetnica, ki je menedžerka kakovosti (QM), interna presojevalka ISO 9001-2008, inovatorka, idejna vodja lastnih bio plastičnih produktov, prokuristka in solastnica podjetja BOKRI d.o.o.

Od novembra 2007 je aktivna v družinskem podjetju Bokri d.o.o, ki se ukvarja s proizvodnjo tehnične plastike za potrebe elektro in avtomobilske industrije. Z družinskim podjetjem s trinajstimi  stroji za brizganje plastike ima veliko načrtov. Z inovativnim produktom in z mislijo na dobro prihodnost želi ustvariti novo in drugačno  podjetje ter ga predstaviti Sloveniji in svetu.  S podjetjem želi postati prepoznavna, kot eden izmed prvih slovenskih proizvajalcev lastnih proizvodov iz bioplastike.

Ker je potrebno pred prvim uvajanjem ( lansiranjem ) izdelka na trg,  idejo testirati, se je novembra 2015 udeležila Začetne podjetniške akademije z družbenim učinkom,  tako v Kozini kot v Murski Soboti.  Uspešno ju je zaključila kot zmagovalka. Istočasno je pod budnim očesom mentorjev, izpopolnjevala svoj poslovni model, snovala akcijski načrt za vstop tudi na globalni trg, hkrati pa našla prostor še za razvoj komplementarnih izdelkov, ki dopolnjujejo ponudbo ekološko razgradljivih proizvodov.

Eko lončke za sadike v štirih različnih paketnih izvedbah lahko že prodajo  v ekološki semenarski hiši Amarant, v Trzinu in še mnogih drugih ekoloških trgovinah.

»The best way to predict future is to design it.« (Bucminster Fuller)

 

lončki eva