Katarina_veselko

DPlac dogodek: Katarina Veselko – KORAJŽNI PODJETNIK

KDAJ: četrtek 30.3.2017,  pričetek ob 10.00, pridite 10 minut pred tem

KJE: DPlac (Cene Štupar), Linhartova 13, Ljubljana, 1. nadstropje, Velika soba 101

KAKO PRIDEM DO TJA: zraven so plačljiva parkirišča (0,40€/h) ob Linhartovi in Vojkovi cesti, ostale možnosti so javni promet, avtobus št. 20, 7., kolo

KDAJ BOMO ZAKLJUČILI: predvidoma 12.00

Zaradi omejenega števila udeležencev se PRIJAVITE tukaj. Prosimo prijavite se samo resni, ki boste tudi prišli in vam je tematika zanimiva ter uporabna. Prav tako prosimo, da na dogodek pridete pravočasno in ne odhajate predčasno.

Korajžni podjetnik

Podjetništvo je poslovna pot, tlakovana z negotovostjo, tveganjem in izpostavljenostjo – kar je definicija ranljivosti. Zato je toliko bolj pomembno, da nas na tej poti spremlja pogum; pogum, da sledimo svojim vrednotam, stojimo za svojo idejo in uresničujemo svoje sanje kljub mnogim oviram. In morda še pomembneje; pogum, da se po neizogibnih padcih poberemo in nadaljujemo svojo pot. Vendar – kaj sploh je pogum in kje ga najdemo, predvsem pa, kaj lahko naredimo, ko ga izgubimo?

O predavateljici: Katarina Veselko je psihologinja, zaposlena v   O. K. Consulting, specializirana za dinamike timov ter  komunikacijske veščine, NLP Coach, transakcijska analitičarka svetovalka, Daring Way facilitatorka, improvizatorka in mentorica gledališke improvizacije, izobražuje pa se tudi na področju psihodrame.

VABLJENI!