Group of corporate business people networking on a white background

Bonton pove več kot tisoč besed

Se vam kdaj zgodi, da v poslovni interakciji vaša komunikacija zataji? Se sprašujete zakaj? Je morda zaradi tega kar ste rekli, oblekli, storili? Bonton pove več kot 1000 besed! Nina Smole, iz podjetja Propiar, nam bo predstavila osnove bontona in nam iz prakse povedala:
– zakaj je potrebno, da smo na predstavitev dobro pripravljeni,
– kateri so ključni elementi komunikacije (besedna, nebesedna ipd.), ki nam lahko pomagajo v poslovnem svetu,
– zakaj rek, da »obleka naredi človeka«, ni od muh,
– in kašna so pravila obnašanja v sodobni poslovni komunikaciji.

Prijava na dogodek je OBVEZNA na tem linku.

O predavateljici Nini Smole

Propiar

Nina se je po zaključeni Bežigrajski gimnaziji vpisala na študij prava. Željna znanja in zavedajoč se velike konkurence na trgu dela, si je že v gimnazijskih letih začela nabirati delovne izkušnje v mednarodnem poslovnem okolju, kjer se je med drugim seznanila tudi z učinkovitimi načini upravljanja odnosov s strankami ter pilila svoje komunikacijske sposobnosti tako v slovenskem kot tudi angleškem in hrvaškem jeziku. V vodilnem regijskem Google partnerju pa se je preizkusila tudi v prodaji in se seznanila z digitalnimi kanali oglaševanja.

Komunikativnost, smisel za organizacijo in velika želja po osvajanju znanj s področja poslovnega nastopanja in komuniciranja jo je pripeljala v družbo Propiar, kjer ob študiju prava dela pod mentorstvom Anje Križnik Tomažin in Alenke Vidic v oddelku Procoaching in se usposablja za trenerko javnega nastopanja in komuniciranja.